وب نسیم

سئو سایت پزشکی

سئو سایت پزشکی

برای ارائه خدمات خوب و باکیفیت به افراد بیشتر، تنها لازم است سطح آگاهی از این خدمات را بالا ببرید. سئو سایت پزشکی شما میتواند با بهبود جایگاه شما در صفحه نتایج گوگل، با افزایش بازدیدکننده و آگاهی از کیفیت خدمات شما این امر را ممکن کند.

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید!

سئو سایت پزشکی لازم است؟ چه نکاتی را باید در سئو این وبسایت ها رعایت کنیم؟
امروزه بسیاری از افراد سوالات و نیازهای خود را در اینترنت جستجو می کنند و در این فضا به دنبال جواب های خود هستند. پس لازم است شما هم در این فضای آنلاین حضور جدی داشته باشید. تنها تاسیس سایت نمی تواند شما را در جلوی دید مردم قرار دهد، بلکه لازم است برای اینکار به نکات مهمی توجه شود تا هم کاربران سایت شما را راضی نگه دارد و هم برای موتور جستجوگر گوگل بهینه شده باشد.

در ادامه به بیان برخی از این نکات پرداخته ایم که میتوانند به سئو وبسایت پزشکی شما کمک بسیار زیادی نمایند. بعد از خواندن این مطلب چنانچه سوال و یا ابهامی داشتید میتوانید در بخش نظرات آن را بیان کنید تا خیلی سریع به آن پاسخ دهیم (با افتخار).

پارامترهای مهم سئو سایت پزشکی

برای افزایش بازدیدکننده‌های هر نوع وبسایتی بایستی یک سری نکات را رعایت کنید. اما برای سئو سایت پزشکی خود نیاز است به یک سری نکات توجه بیشتری نمائید که در ادامه به بیان آنها پرداخته ایم.

  • سرعت
  • برندینگ
  • تولید محتوا هدفمند
  • سئو منطقه ایی (Local)
  • تجریه کاربری (UX)
  • سئو تکنیکال

سرعت سایت

تاثیر سرعت در سئو سایت پزشکی

از مهم ترین فاکتورهایی که گوگل برای رده بندی وبسایت ها در نتایج خود آن را بررسی میکند، سرعت لود یا بارگذاری صفحه مورد نظر است. برای بالا بردن سرعت سایت خود از شرکت های هاستینگ خوب استفاده کنید، صفحات خود را تا می توانید سبک تر و ساده تر طراحی کنید، دقت بسیار زیادی به سایز و رزولوشن تصاویر بکار برده شده داشته باشید.

سئو تصاویر

بسیاری از نمایشگرهای دسکتاپ نهایت رزولوشن 1080 × 1920 را پشتیبانی می کنند. سعی کنید از بکار بردن تصاویری با رزولوشن های خیلی بالا جلوگیری کنید. به طور مثال اگر در بخشی از سایت شما حداکثر از تصویری با سایز 400 × 600 استفاده می شود، از قرار دادن تصویری با سایزهای بزرگ تر بپرهیزید. چرا که بوسیله کد های Html ، CSS سایز آنها تغییر پیدا میکند و این کدهای اضافه در سرعت لود صفحات شما تاثیر گذار است.

بعد از تنظیم سایز تصاویر، وقت آن رسیده تا حجم آنها را هم بوسیله ابزار های مختلف مانند فتوشاپ بهینه کنید. سایز ایده ال تصاویر موجود در نوشته ها بین 50 تا 150 کیلوبایت است. برای افزایش سرعت سایت میتوانید از LazyLoad یا بارگذاری تنبل استفاده کنید. این کار به شما امکان بارگذاری تصاویر به صورت تکه تکه را می دهد، به صورتی که تصاویر بعد از رسیدن کاربر به آن لود می شوند.

در افزایش سرعت سایت فاکتورهای دیگری همچون فایل های CSS و JS، شرکت هاستینگ، استفاده از CDN، تعداد درخواست به سمت سرور، استفاده از کش و … تاثیرگذار است.

بهتر است بخوانید: سئو تصاویر (فاکتورهای مهم سئو و بهینه سازی تصاویر )

برندینگ

برندینگ سئو سایت پزشکی

نکته مهم سئو سایت پزشکی بحث برندینگ و شناخت پزشک و یا نام وبسایت اختصاصی شما است. در سئو این وبسایت ها باید نام پزشک مربوطه (یا برند شما) در عنوان صفحات مهم شما حضور داشته باشد. همچنین بهتر است آن را در صفحه درباره ما به صورت کامل بهینه کنید. زیرا بسیاری از افرادی که ممکن است تنها نام پزشک مربوطه را شنیده اند آن را در گوگل جستجو کنند.

حضور فعال در شبکه های اجتماعی

شبکه های اجتماعی مختلفی چون فیسبوک، توییتر، لینکدین و سایر شبکه های اجتماعی که کاربران زیادی را به خود اختصاص داده اند یکی از بهترین فضاها برای دیده شدن و برندینگ شماست! با تعامل بیشتر با کاربران این فضا میتوانید سیگنال مثبتی از اعتمادسازی و محبوبیت برند خود به گوگل بفرستید. این شبکه های اجتماعی علاوه بر کمک به سئو سایت پزشکی شما، به ورودی وبسایت شما هم به طور مستقیم کمک خواهند کرد.

بهره گیری از سوشال بلاگ ها

در گذشته سایت ها صفحاتی خواندنی برای افراد بودند که تنها برای مطالعه مطالب مورد نیاز کاربرد داشت اما اکنون تعامل کاربران در این فضا بیشتر شده و تبدیل به یکی از مهم ترین معیارهای گوگل برای سنجش محتوای ارزشمند شده است.
اکنون محتوای منتشر شده در بسیاری از وبسایت ها توسط کاربران آنها صورت میگیرد. فعالیت در این وبسایت های “کاربر محور” بینهایت میتواند برای برندینگ و سئو سایت پزشکی شما تاثیر گذار باشد. Quora، Virgool، Persiantools نمونه هایی از این وبسایت ها به شمار می روند.

حضور فعال در مارکت پِلیس ها (Market Place)

بازارچه‌های اینترنتی به لطف مخاطب زیادی که دارند می‌توانند با افزایش آگاهی از برند شما، تاثیر زیادی در سرچ آن و در نتیجه بهبود سئو سایت شما داشته باشد. نوبت دات آی آر، دکتریاب، میهن پزشک از جمله فضاهایی است که متخصصین جوامع پزشکی میتوانند از آن برای دیده شدن استفاده کنند.

تولید محتوا هدفمند

لازم است برای تمام خدمات و یا محصولات پزشکی خود توضیحاتی جامع، قابل فهم و با کیفیت تولید کنید. محتوای شما بایستی در حین ارائه مطالب مفید و علمی، برای عموم قابل فهم باشد و از ارائه مطالب خیلی علمی خودداری کنید. دقت کنید که تنها مقالات شما شامل فعالیت شما در تولید محتوای شما نیست. لندینگ پیج ها، محصولات و دسته بندی ها و سایر پست تایپ های شما بایستی از محتوای با کیفیت برخوردار باشند.

تولید محتوای بی‌هدف، بدون تاثیر در درآمد، تنها هزینه ها را افزایش میدهد.

سعی کنید قبل از نوشتن و قرار دادن هر محتوا در سایت، بدانید این مطلب قرار است شما را در چه عباراتی در گوگل نمایش دهد. هدف قراردادن این مقاله در سایت چیست؟ این مقاله جواب چه سوالاتی از کاربران است؟ آیا بعد از خواندن مقاله شما، کاربر به جواب همه سوالاتش می رسد؟ این سوالات تنها برخی از نکاتی است که باید به آن توجه نمائید. پس از قرار دادن مطالب بیهوده در سایت خودداری کنید. سعی کنید برای روند تولید محتوای خود استراتژی داشته باشید و هدف آن را مشخص کنید. استراتژی تولید محتوا به شما کمک خواهد کرد که بدانید در هر زمانی باید به تولید و یا آپدیت کدام یک از صفحات خود در سایت بپردازید و هیچ زمانی سر در گم نشوید.
میتوانید برای بالا بردن کیفیت محتواهای خود از ویدئو، پادکست و تصاویر استفاده کنید. این ها علاوه بر قابل درک تر کردن مطلب شما برای کاربر، زمان ماندگاری آنها را در وبسایت شما افزایش می دهند که به طور مستقیم بر سئو سایت پزشکی شما تاثیر گذار خواهد بود.

سئو منطقه ایی (Local)

سئو محلی فروشگاه

به کاربران وبسایت خود و گوگل بگوئید که در چه شهر و استانی مشغول به ارائه خدمات هستید. این کار را میتوانید بوسیله قرار دادن محل مطب خود در گوگل مپ شروع کنید. یکی دیگر از تکنیک های سئو محلی قرار دادن شهر فعالیت شما در بخش های مختلفی از سایت شما (مانند عناوین مطالب، فوتر سایت و …) است.

گاهی در لینک سازی های خارجی، محل مطب خود را هم در انکر تکست ها قرار دهید. به طور مثال اگر در شهر مشهد مشغول به انجام عمل زیبایی بینی هستید و قصد دارید برای خود لینک سازی کنید از عبارت “عمل زیبایی بینی در مشهد” استفاده کنید.

تجربه کاربری (UX)

حتما تا اکنون چندین بار شنیده اید که گوگل اعلام کرده است که وبسایت های خود را برای کاربر هدف خود طراحی کنید و نه برای موتورهای جستجو!

جالب است بدانید بسیاری از پارامترهای سئو هم بر پایه افزایش کیفیت وبسایت‌ها برای جلب رضایت کاربران است و معیاری برای سنجش صفحات باکیفیت از بی‌کیفیت است.

صفحات وبسایت خود را هرچه که میتوانید در دسترس‌تر و راحت‌تر و قابل فهم‌تر طراحی کنید. باید تلاش خود را بر این بگذارید که کاربرانی که وارد وبسایت شما می شوند با گذراندن کمترین سختی، به نتیجه دلخواه خود که آن را جستجو کردند برسند.

حال شاید برای شما سوال باشد که بهبود تجربه کاربری، چه تاثیری در سئو و بهینه سازی سایت پزشکی و حتی سایت های دیگر دارد، این موضوع تاثیر غیر مستقیم روی سئو وبسایت ها دارد. به این گونه که تجربه کاربری بهتر باعث برگشت یوزر ها به وبسایت شما می شوند، زمان ماندگاری در سایتتان را افزایش می دهند و حتی باعث کاهش نرخ پرش صفحات شما می شوند. اینها همه پارامترهای مهمی برای گوگل هستند که متوجه کیفیت صفحات وبسایت شما می شود.

سئو تکنیکال

ستون اصلی هر وبسایتی بخش فنی آن است که مهم ترین پتانسیل آن برای رشد آن خواهد بود. سئو تکنیکال فهم و درک صفحات سایت شما را برای ربات های گوگل آسان میکند.

مهم ترین پارامترهای سئو تکنیکال:

  • ساخت و بهینه سازی فایل Robots.txt
  • ساخت و بهینه سازی نقشه سایت
  • بهبود سرعت سایت
  • کدهای نشانه گذاری یا Structured data
  • مدیریت صفحات 404
  • ریدایرکت ها و انتقال کاربر و ربات گوگل
  • فعالسازی AMP
  • تگ کنونیکال

درک صحیح این موضوعات شاید کمی مشکل باشد به همین منظور پیشنهاد میکنیم برای پیاده سازی اصولی این پارامترها، مقاله سئو تکنیکال را در وب نسیم مطالعه کنید.

تاثیر ویدئو مارکتینگ در سئو سایت پزشکی

ویدئو مارکتینگ

یکی از مهمترین راهکارهای بهبود رتبه و سئو سایت پزشکی شما، تولید محتوای ویدئویی است؛ ویدئو فرمتی از محتواست که میتواند در مدت زمان کوتاهی، حجم زیادی از اطلاعات را به کاربران انتقال دهد.

سنجش کیفیت محتوا توسط گوگل، قبل از ورود کاربر

حضور ویدئو در صفحه، یکی از سیگنال های قدرتمند در زمینه سنجش کیفیت محتواست! گوگل میداند که اکنون ویدئو یکی از محبوب‌ترین فرمت‌های محتوایی است که میتواند رضایت کاربران را به دنبال داشته باشد؛ در نتیجه با بهبود رتبه سایت شما کمک میکند کاربران بیشتری از صفحه شما دیدن کنند.

فراموش نکنید که گوگل همیشه سعی میکند بهترین نتیجه را به کاربران پیشنهاد دهد. با افزودن ویدئو به سایت خود، صفحه‌ای کامل‌تر و جامع‌تر برای بازدیدکننده‌ها مهیا کنید.

در توضیح مسائل مختلف پزشکی که مربوط به محتوای سایت شما است سعی کنید به صورت ویدئویی اقدام کنید. نکته مهمی که در این موضوع نباید فراموش شود، یونیک و غیر کپی بودن ویدئو از سطح وب است.

امیدواریم این مقاله برای شما مفید بوده باشه!

اگر سوال، ابهام، نظر و یا پیشنهادی دارید لطفا در بخش نظرات با ما و سایر دوستان به اشتراک بگذارید.

همچنین میتوانید با کمک دکمه های اشتراک گذاری زیر، این مقاله را در شبکه های اجتماعی با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

5 1 رای
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

پاسخگوی شما 10 الی 18

call 09981078265 telegram ارتباط در تلگرام