وب نسیم

کارشناس تولید محتوا؛ از مهارت تا درآمد

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید!

محتوا راه اصلی برای ارتباط بین انسان‌هاست؛ محتوا و شوق برای کسب آن، نیاز همیشگی همه مردم است تنها نوع و موضوع محتوای مورد نیاز افراد مختلف، متفاوت است. ⇐   هدف اصلی کارشناس تولید محتوا، باید پاسخ به نیاز کاربران باشد و در ازای ارائه صحیح محتوای مفید به آنها، دستمزدی را دریافت نماید.

در حال حاضر کیفیت محتوای تولید شده به قدری با اهمیت شده است که افرادی، تولید محتوا را به عنوان شغل (متخصص یا کارشناس تولید محتوا) انتخاب نموده تا نیاز بسیاری از مشاغل را در این زمینه پاسخ دهند.

در این مطلب قصد داریم مهارت های مورد نیاز برای یک نیروی تولید محتوا (حضوری یا غیرحضوری) را بررسی کرده و اهمیت هر کدام را بیان کنیم.

مهارت های کارشناس تولید محتوا

متخصص تولید محتوا لازم است با مهارت های  مختلفی آشنا باشد تا بتواند محتوایی مفید، برای کاربران و قابل درک برای موتورهای جستجو تهیه کند.

آشنایی با منابع تولید محتوا

کارشناس تولید محتوا باید در زمینه‌ای که قصد تولید محتوا در آن را دارد، با منابع اصلی و مرجع آشنا باشد تا بتواند اطلاعات علمی، تخصصی و مرتبط را گردآوری و به نوعی قابل درک برای کاربران، ارائه دهد. برخی از منابعی که میتوان برای تولید محتوا از آنها استفاده کرد:

  • منابع ویدئویی
  • کتب مرجع
  • وبسایت‌های مرجع
  • شبکه‌های اجتماعی
برای مطالعه بیشتر در این زمینه پیشنهاد می کنیم مقاله منابع تولید محتوا را بخوانید!

علائم نگارشی

یک کارشناس تولید محتوا متنی که مقالات، بلاگ یا مشخصات محصولات یک وبسایت را مدیریت میکند باید با اصول نگارش متن آشنایی کامل داشته باشد.

این علائم نگارشی کمک میکند متن نوشته شده، راحت‌تر خوانده شود و کاربر لذت بیشتری در مطالعه مطلب، احساس کند. تاثیر علائم نگارشی در برخی متون بیشتر و در برخی کمتر است. در مطالبی که پزشکان، متخصصان یا افراد تحصیل کرده را مخاطب قرار میدهد لازم است این اصول نگارش، به بهترین شکل پیاده سازی شده باشد.

به نظر شما بجز کاربران، گوگل هم میتواند از رعایت صحیح اصول نگارش به درک بهترین از محتوای مقاله برسد؟ به تصویر زیر نگاه کنید:

تاثیر علائم نگارشی بر سئو همانطور که مشاهده میکنید، گوگل این علائم را درک میکند و میتواند در رتبه بندی نتایج، بر اساس موضوع و مفهوم محتوای ایندکس شده تاثیرگذار باشد.

اما از همه این موارد هم که بگذریم، ما محتوا را برای کاربر مینویسیم و قصد انتقال ارزش به او را داریم. پس از این علائم باید در جهت افزایش رضایت کاربرمان استفاده کنیم.

داشتن مسیر محتوایی

مهارت دیگری که یک کارشناس تولید محتوا بهتر است از آن برخوردار باشد، استراتژی و مسیری محتوایی است. اما این مسیر محتوایی چیست؟

خیلی راحت می‌خواهیم این موضوع را بیان کنیم: این که یک محتوا از کجا شروع شود و در هر پاراگراف، بند یا قسمت (در محتوای متنی یا ویدئویی) نکته و مطلبی را به کاربر نشان دهد؛ مسیری است که کارشناس تولید محتوا آن را برای کاربرش آماده کرده است.

مسیر محتوا

داشتن راه و مسیر محتوایی کمک میکند ارتباط بیشتری بین کاربر و محتوای تولید شده شکل گیرد و در آخر نتیجه‌ای دلخواه و رضایت‌بخش برای او بوجود آید.

یکی دیگر از مزایای داشتن مسیر محتوا، جلوگیری از گمراهی کاربر است؛ با چینش درست بخش‌های مختلف محتوا، میتوانیم قدم به قدم همراه کاربر باشیم و اطلاعات را در زمان مناسب در اختیارش بگذاریم.

درک هدف کاربر از جستجوی عبارت

اگر کارشناس تولید محتوا هستید و مدیریت مطالب و صفحات سایتی را برعهده دارید لازم است قبل از شروع تولید محتوا، از هدف و نیت کاربر در جستجوی عبارت مورد نظر اطلاع پیدا کنید.

دانستن این که کاربر چه میخواهد، مشخص کننده مسیر محتوا و چگونگی ارائه محتوا به او است.

اما معمولا هدف همه کاربران باهم برابر نیست و هر کدام به دنبال جوابی خاص هستند. به همین دلیل در زمان تولید محتوا باید پاسخی برای سوالات احتمالی داشته باشید تا نیاز کاربران بیشتری را برطرف کنید؛ یکی از دلایل قسمت بندی کردن مطالب، همین پاسخ به نیاز کاربران بیشتر است.

داشتن تقویم محتوایی

برای کارشناسان تولید محتوایی که حجم کارشان زیاد است و مطالب نسبتا زیادی را در طی زمان تولید میکنند، مدیریت پروژه ها و دقت به سر وقت انجام شدن آنها از اهمیت بالایی برخوردار است.

تقویم محتوا چیست؟

تقویم محتوایی کمک میکند تا زمان خود را بهتر مدیریت کنید تا پروژه های درخواستی را با همان کیفیت بالایی که انتظارش را دارید، تهیه کرده و تحویل دهید.

داشتن تقویم محتوا مزایای زیادی دارد مانند:
  • جلوگیری از سردرگمی
  • صرفه‌جویی در زمان
  • جلب اعتماد مخاطبین
  • تاثیر بر سرعت ایندکس و سئو سایت

برای اطلاع بیشتر در زمینه تقویم محتوایی و چگونگی ساخت آن، پیشنهاد میکنیم مقاله تقویم محتوا را در وب نسیم بخوانید!

درآمد و دستمزد کارشناس تولید محتوا

برای تولید محتوای یونیک و کاربر پسند چقدر باید هزینه کرد؟ دستمزد یک کارشناس تولید محتوا به فاکتورهای مختلفی مانند تجربه، مهارت، نوع محتوای تولید شده (متن، عکس یا ویدیو) و حجم کار بستگی دارد و از فردی با فرد دیگر کاملا متفاوت است.

دستمزد تولید محتوای متنی برای افرادی که تجربه زیادی در این زمینه ندارند، به طور میانگین 40 تا 80 هزار تومان به ازای یک محتوای هزار کلمه‌ای است.

در تولید محتوای متنی، مهارت هایی نظیر سئو محتوا، شناسایی هدف کاربر از جستجو، هدف محتوا و داشتن مسیر محتوایی، میتواند برگ برنده‌ای برای کارشناس تولید محتوا باشد و در ازای تولید مطالب با کیفیت، مبلغی به مراتب بالاتر دریافت نماید.

این هزینه بالاتری که کارفرمایان به کارشناسان تولید محتوای خبره پرداخت میکنند در قبال ارزشی که به واسطه این محتواها دریافت میکنند، قابل قیاس نیست!

تاثیر تولید محتوا بر افزایش بازدید سایت (با حداقل لینک سازی خارجی)
تاثیر تولید محتوا بر افزایش بازدید سایت

ما در وب نسیم مشتریان زیادی داریم که در گذشته سرمایه گذاری زیادی برای تولید محتوا وبسایت خود نکرده بودند و بودجه بازاریابی خود را بیشتر برای تبلیغ و لینک سازی صرف میکردند.

اگر کسب و کاری دارید که نیاز به تولید محتوا برای افزایش بازدیدکننده و کمک به مخاطبین خود دارید، پیشنهاد میکنم برای تولید محتوایی با کیفیت، سرمایه گذاری کنید چرا که اولین تماس شما با مخاطبین از طریق همین محتوایی است که از شما مشاهده میکند.

امیدواریم این مقاله برای شما مفید بوده باشه!

اگر سوال، ابهام، نظر و یا پیشنهادی دارید لطفا در بخش نظرات با ما و سایر دوستان به اشتراک بگذارید.

همچنین میتوانید با کمک دکمه های اشتراک گذاری زیر، این مقاله را در شبکه های اجتماعی با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

پاسخگوی شما 10 الی 18

call 09981078265 telegram ارتباط در تلگرام