وب نسیم

متا دیسکریپشن

متا دیسکریپشن (توضیحات متا)

توضیحات کوتاهی از یک صفحه وب که قرار است برای نمایش در صفحه نتایج گوگل پیشنهاد شود، متا تگ توضیحات یا متا دیسکریپشن نامیده می‌شود. در ایم محتوا قصد داریم شما را استانداردهای این تگ مهم در سئو سایت آشنا کنیم.

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید!

تگ Meta Description در واقع یکی از مهم ترین فاکتور هایی است که سئوکار ها و یا وبمستران باید به آن توجه کنند تا رتبه بهترین در نتایج موتورهای جستجویی مانند گوگل بگیرند. این تگ به صورت مستقیم بر روی نرخ کلیک صفحه مورد نظر شما در گوگل تاثیر گذار است. پس حتما برای بهبود آن وقت لازم را صرف کنید. اگر بخواهم بهتر اهمیت این موضوع را بیان کنم باید بگویم شما باید برای متا دیسکریپشن و عنوان (تگ Title) به همان میزان که برای تولید محتوایخود وقت میگذارید، زمان بگذارید چرا که نرخ CTR یا کلیک بی نهایت در سئو شما تاثیرگذار است پس باید این فاکتورها را جدی بگیرید و راحت از کنار آن رد نشوید.

تگ توضیحات متا چیست؟

تگ متا دیسکریپشن یا تگ توضیحات متا در واقع یک attribute یا یک ویژگی در زبان HTML است که خلاصه ایی از مطالب صفحه مورد نظر را نشان میدهد. معمولا موتورهای جستجو مانند گوگل این متن توضیحات که در متا دیسکریپشن درج شده را در نتایج خود نمایش می دهند که باعث می شود نرخ کلیک بر روی عنوان مطلب بالا رود. برای مثال من در گوگل عبارت “خرید گوشی سامسونگ A51” را جستجو میکنم. همانطور که در تصویر زیر مشاهده میکنید، متا تگ توضیحات همان متن توضیحات زیر عنوان است که به بیان مختصری از محتویات آن صفحه پرداخته است.

تگ توضیحات متا

نمونه ای از کد متا دیسکریپشن

				
					<head>
  <meta charset="UTF-8">
  <meta name="description" content="Free Web tutorials">
  <meta name="keywords" content="HTML, CSS, JavaScript">
  <meta name="author" content="John Doe">
  <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1.0">
</head>
				
			

 

طول تگ meta Description چقدر باید باشد؟

بسیاری از افراد موقع نوشتن توضیحات متا تگ Description این سوال برایشان پیش می آید که چقدر باید توضیح بنویسند. در واقع هیچ عدد مشخصی وجود ندارد و شما می توانید هر چقدر که بخواهید توضیحات بنویسید اما گوگل حدود 155 تا 160 کاراکتر را بیشتر نمایش نمی دهد. در واقع شما باید آنقدری توضیحات بنویسید که به خوبی توصیف کننده صفحه مورد نظر شما باشد و یک خلاصه کوتاهی از محتوایی که کاربر در پیش رو دارد را به آن نشان دهید. هدف اصلی نوشتن توضیحات متا، دریافت کلیک بیشتر از بازدیدکنندگان گوگل است. طبق پیشنهاد وبسایت ماز (Moz.com) که یکی از وبسایت های مرجع در زمینه سئو است، طول متا تگ توضیحات بهتر است بین 50 تا 160 کاراکتر باشد.

امیدواریم این مقاله برای شما مفید بوده باشه!

اگر سوال، ابهام، نظر و یا پیشنهادی دارید لطفا در بخش نظرات با ما و سایر دوستان به اشتراک بگذارید.

همچنین میتوانید با کمک دکمه های اشتراک گذاری زیر، این مقاله را در شبکه های اجتماعی با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

پاسخگوی شما 10 الی 18

call 09981078265 telegram ارتباط در تلگرام